Slide
Slide

София. БСП одобри коалиционното споразумение и обяви кандидат-министрите си. Единодушно със 138 гласа „за“, нито един „против“ и нито един „въздържал се“ Националният съвет на БСП одобри коалиционното споразумение за съставяне на правителство и одобри кандидатите на БСП за вицепремиер и министри: Корнелия Нинова – вицепремиер и министър на икономиката и индустрията, Георги Гьоков – министър на труда и социалната политика, Христо Проданов – министър на туризма, Иван Иванов – министър на земеделието.

Христо Проданов

Христо Проданов е роден на 24 март 1977 година в Панагюрище. По професия е икономист, инженер. Говори английски и руски.

На 11 декември, от 10.00 часа на „Дондуков“ 2 президентът Румен Радев ще връчи мандат за съставяне на правителство на кандидата за министър-председател, посочен от най-голямата по численост парламентарна група в 47-ото Народно събрание „Продължаваме промяната“, съобщиха от президентството.

България има потенциал за СПА, морски, ски, винен и исторически туризъм, споделя в едно от последните си интервюта Проданов.
Сподели публикацията