Slide
Slide

София. Платформата за къщи за гости athomebg.eu спечели наградата „сайт на публиката“, в категория сайт за онлайн услуги, в тазгодишното издание на конкурса за сайт на годината. Имената на наградените в отделните категории бяха обявени на официална церемония по награждаване на победителите в София. Победителят в номинацията на публиката, в категория сайт за онлайн услуги, бе съобщен от Даниел Лидиянов, модератор програмиране на журито.

„За нас е изключителна гордост и чест, че заслужихме признанието и доверието на публиката. Това още веднъж доказва, че сме на прав път и че на първо място в бизнеса ни е коректното отношение, комуникацията и добрата обратна връзка с клиентите ни“, казва Александър Димитров, основател на платформата и припомня, че мотивацията за създаването ѝ е именно максимално доброто представяне на къщите за гости и туризма в България. Неслучайно слоган на платформата www.athomebg.eu е „Изживей България“.

Фактът, че публиката е избрала за свой сайт на годината www.athomebg.eu, означава, че нашият продукт е качествен и лесно достига до потребителите и до собствениците на къщи и вили за гости в България, казва още Димитров. Чрез платформата екипът показва добрата страна на туризма в България и още по-добрата страна на наемането на къщи за гости. Клиентите търсят уединение, спокойствие, чист въздух, уникална локация, комфорт и уют.

Изживей България чрез най-новата платформа за къщи за гости – athomebg.eu

Според Димитров, панелът за управление на резервациите на собствениците е изключително лесен за работа. Чрез него наемодателите могат свободно да контактуват със заинтересовани потребители, да редактират своите обяви и да управляват резервациите.

Компанията показва тенденция да се развива бързо и да се хвърля стремглаво към иновации, които биха подобрили услугата. Целта на екипа на аthomebg.eu е да дава информация с добавена стойност, представяйки все повече и повече интересни места и туристически обекти в България. Нови статии в него се публикуват през няколко седмици, а самите автори са различни блогъри, които пътуват из страната и разказват за нейните красоти. Там потребителите могат да съберат допълнителни идеи и вдъхновение за следващата си почивка, да открият нови места, които да посетят или просто да разпуснат с приятно четиво.

Сподели публикацията