Slide
Slide

София. Българският туроператор Абакс пуска чартърен полет София-Тирана-София за Нова година в Албания. Въздушната връзка е в резултат на големия брой желаещи да празнуват в малката балканска държава, която предлага качествен продукт на много добра цена.

Албания е страна с древна история и великолепна девствена природа, която все повече набира популярност у нас като дестинация не само за лятото, със своите 300 километрови пясъчни ивици, но и за зимата със своите планини и градове с хилядолетна история.

По-мекият средиземноморски климат насърчава туристите, желаещи да посрещнат там Нова година. Ако още се колебаете между познатата кухня, обичаи и традиции и някое ново и различно място, можете да изберете офертата на туроператор АБАКС за Нова година в Албания, тъй като тя перфектно ги съчетава.

Офертата е на цена от 699 лева!

За да е гарантирано бляскавото посрещане на новата 2023 година, от Абакс са заложили на 5-звезден хотел. GRAND BLUE FAFA RESORT е крайбрежен 5-звезден ризорт в Голем, в близост до Fatih Mosque. Всички стаи са уютно и модерно обзаведени, с климатик и балкон.

Полетът към Албания е на 30 декември, а като бонус към всички, които желаят да се включат към тази програма, Абакс предлага екскурзия до втория по големина град в Албания- Дурас. За максимално спокойствие и сигурност на всеки турист, избрал програмата, в цената са включени две застраховки – медицинска и „Отмяна на пътуване“. За най- любознателните са предложени две допълнителни екскурзии- полудневна до Берат и целодневна до Тирана.

Сподели публикацията