Slide
Slide

София. До 31 октомври ще продължи годишната класация на къмпингите в България #BestBGcamp2021. Тя се провежда за седма поредна година от Camping.bg в партньорство с верига спортни магазини SportDepot и с любезното съдействие на маркетингова агенция Market Links.

До края на месеца любителите на къмпингуването ще могат да гласуват в онлайн анкета-класация, чрез която да излъчат най-добрите къмпинги в България за 2021 година, разделени в 8 главни категории:

1. Любим къмпинг на българското Черноморско крайбрежие
2. Любим къмпинг във вътрешността на страната
3. „Хигиена и поддръжка“
4. „Удобство на къмпинг местата“
5. „Допълнителни услуги и забавления“
6. „Снабденост, хранене и пазаруване“
7. „Подобрения и развитие“
8. „Локация и околна среда“

За първи път тази година, с цел да стимулираме институционалната подкрепа на къмпинг туризма, добавяме и номинации за отличие на институция (държавна или общинска), която има особен принос в развитието на този вид туризъм. Екипът на Camping.bg е номинирал три институции, като всеки от вас има възможност да гласува за една от тях или да добави нова номинация.

Отчитането и обработката на гласовете се осъществява от професионалистите от маркетингова агенция Market Links. След обявяването на официалните резултати, всеки от къмпингите с призово място ще получи официална отличителна грамота от Camping.bg, а трима от гласувалите ще спечелят на лотариен принцип награда от верига спортни магазини SportDepot.

Всеки глас в анкетата има равна тежест във всички категории. Изключение прави отчитането на гласовете в категория „Подобрения и развитие“, където вотът на общността разполага със 70% тежест в общата оценка, а останалите 30% са на Camping.bg. Екипът от години внимателно следи развитието на къмпингите в страната и разполага с данни и наблюдение върху всеки от тях.

За 6-те години от съществуването си до сега класацията #BestBGcamp очерта важни тенденции в развитието на къмпинг туризма у нас и дава стимул на много от българските къмпинги да се развиват, да подобряват условията си и да се борят за по-висока потребителска оценка.

Класацията ще покаже и каква е нагласата на българите към родните къмпинги, кои са факторите, които предопределят избора на място за къмпингуване и кой е обичайният им начин на почивка на къмпинг. Събраните данни от 2021 г. ще бъдат анализирани и съпоставени с тези от предходните години.

Оценете и изберете най-добрите български къмпинги тук: ЛИНК

Анкетата е отворена за гласуване до края на октомври.

Всички участници имат шанс да спечелят награда от верига магазини SportDepot на лотариен принцип

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията