Slide
Slide

Замък „Влюбен във вятъра“ представи своя иновативен подход на работа на Трета Национална конференция SMARTOURISM.BG на 17 и 18 октомври в Бургас

Бургас. За трета поредна година организатори на събитието бяха ХВХ Консултинг, в партньорство с Асоциацията на училищата по ресторантьорство и хотелиерство, Националния борд по туризъм, Българската хотелиерска и ресторантьорскаасоциация, Катедра „География на Туризма“ и Стопански факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Архитектурния факултет и Строителния факултет на Университета по архитектура строителство и геодезия, Граждански институт и ProActivePersonnel под егидата на Министерство на туризма.

На церемонията по награждаване бяха отличени проекти и идеи,свързани с интелигентния туризъм и иновациите, изграждането на достъпна и технологична среда за хора с увреждания, управление на човешките ресурси, нови работещи системи за професионално образование, приложения, VR-технологии,иновации в туристическия бранш, чатботове.

В  дискусионно-презентационния модул на конференцията, взе участие и проекта “Game zone-иновативен подход в създаването и провеждането на Escape игри в специално разработена зона“ на Замък “Влюбен във вятъра“, село Равадиново, представен от  Мирослава Вълкова-административен специалист и Янко Кръстев-мениджър.

Идеята спечели много положителни отзиви и подкрепа за развитие,както и покана Замъка да се включи и в надпреварата за следващите годишни награди на SMARTOURISM 2020 в Пловдив.

Повече информация за събитието може да прочетете на :

https://tourismboard.bg/news/burgas-e-domakin-na-tretata-konferentsiya-smartourism-bg-2019/

и на https://www.smartourism.bg/

 

Сподели публикацията