Slide
Slide

Каварна. Фолклорната певица Ивелина Колева влезе в ролята на водеща в родния си край. Тя заведе екип на популярното предаване „Бащино огнище“, което да заснеме красотата на Добруджанската Черноморска ривиера и по точно Каварна.

Сестрата на Преслава и изпълнителка на едни от най-хубавите народни песни през последните години поискала всички в България да видят красивите забележителности в региона. Екипът е посетил нос Калиакра, Етнографският музей, нос Чиракман, красивата плажна ивица в Каварна и други любими за туристите места. Специален събеседник на предаването е била Нина Ставрева – кмет на Община Каварна, която заедно с екипа си през последните години надгради културния календар с повече интересни и разнообразни събития в региона.

Домакините от Каварна бранят българските традиции и достойно показват богатството на родния ни фолклор и гостоприемство

Екип на информационна агенция BGtourism.BG научи, че Ивелина Колева, която е родом от Добрич, е била провокирана от красивата природа в региона, както и от големия интерес на туристи от цял свят да избират това място за своята почивка или организиране на събитие. Колева е избрала и Каварна, за да заснеме клипове на най-новите си народни песни. Скоро тв зрителите и всички, които обичат родния фолклор ще имат възможност да се насладят не само на предаването от черноморския град, но и на новите видеоклипове.

Сподели публикацията