Slide
Slide

Бургас. На 13 май тръгват полетите с израелски туристи до летището в Бургас. За тази дата вече са планирани два полета, съобщи за Bgtourism.bg почетният консул на Израел в Бургас Орлин Мандов.

Той посочи, че първоначално ще има по 4 полета седмично в четвъртък и в неделя, а скоро се очаква те да нараснат до 6, 8 или 10 полета седмично.

За юли са планирани ежедневни полети между Държавата Израел и Бургас. Припомняме Ви, че във втората половина на април в Златни пясъци пристигнаха първите израелски туристи в България, които кацнаха на летището във Варна.

Днес от Фрапорт обявиха, че тръгва нов маршрут от и до летище Бургас. От 13 юни до 12 септември са планирани полети между морския ни град и Люблин (Полша). Полетите ще бъдат два пъти седмично – сряда и неделя.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията