дом България Балчик В Кранево се проведе първото морско предизвикателство от тенис календара на Weekend...

В Кранево се проведе първото морско предизвикателство от тенис календара на Weekend Tour за 2021 г.

Slide
Slide
Кранево. Близо 30 семейства се включиха в поредното издание на тенис веригата Weekend Tour в Кранево, съобщи организаторът Ивайло Цанков. Домакин на проявата бе тенис комплекс Терма вилидж.
„Това беше първият ни турнир за годината край морето. Кранево ни посрещна с много слънце. Някои от участниците дори направиха своя първи плаж за 2021 година, други дори вече могат да се похвалят с тен. Поздравявам домакините за прекрасното гостоприемство, обслужване и храна. Участващите тенисисти се  възползваха и от СПА процедурите, които Терма вилидж предлага“, заяви Цанков. Той беше приятно сюрпризиран  от домакините – в качеството си на мениджър на Interactive Tennis получи статуетка за утвърждаване на тенис веригата и за принос за развитие на любителския тенис от представителя на Терма вилидж Николай Димитров.
Росен Марков ще остане в историята на Weekend Tour като първия тенисист, тръгнал си с две титли на сингъл мъже, извоювани срещу един и същи съперник в рамките на три дни.
В петък той спечели отложения финал от Риу Правец Оупън 1, а днес триумфира и в Therma Village Open I. В мача за титлата в Кранево той победи Стоян Мирев с 6:4.
При дамите победителка е Цветелина Гочкова, която се наложи над Даниела Нанчева с 6:1.
На смесени двойки купата отмъкнаха Росен Марков/Адреана Петрова. Във финала те записаха 6:5 срещу Пламен Любенов/Мадлен Любенова.
На двойки мъже Атанас Атанасов/Емил Николов доминираха над Атанас Т. Атанасов/Пламен Любенов с 6:3.
По време на турнира бяха изтеглени чрез жребий и две награди – Уикенд за двама, а късметът се усмихна на Галин Ников и Атанас Атанасов от Шумен. Чрез томбола бяха раздадени тениски и шорти. Всички участници получиха и аксесоари от Терма вилидж. По време на турнира Партньорите на Weekend Tour от винарска изба Тиквеш предоставиха бяло вино за дегустация и добро настроение.
Следващата проява от календара на тенис веригата е от 21 до 24 май в Santa Marina Holiday Village за Santa Marina Open I – WT2021.
Медиен партньор на тенис веригата е Bgtourism.bg.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията