Д-р Франк Кванте се срещна с кмета на гр. Бургас - г-н Димитър Николов
Slide
Slide

Бургас. 2022 е годината, в която туризмът в Европа се очаква да се върне „обратно към нормалността“. Фрапорт Туин Стар – концесионер на морските ни летища, си поставя задачата да предложи по-добро обслужване и да привлече повече туристи в страната ни. Това заяви в своята срещи в Бургас д-р Франк Кванте – Главният изпълнителен директор на Фрапорт Туин Стар, с Димитър Николов – кмет на Бургас, и с Стайко Танков – областен управител. Той сподели за обмена на идеи с Министерство на туризма и други партньори за предприемането на най-добрите успешни стъпки за туризма в региона.

Всички се обединиха около идеята, че може още много да бъде направено за привличането на чуждестранните туристи и че ще се работи в тази посока!

Фрапорт България и Пристанище Бургас сключиха меморандум за сътрудничество

Г-н Стайко Танков, областен управител на Бургас, прие д-р Франк Кванте, за да обсъдят подготовката за туристическия летен сезон
„Искрено се надявам, че общите усилия ще бъдат координирани възможно най-скоро! Ние сме готови да подкрепим маркетинговите дейности в тази област и със сигурност ще дадем най-доброто от себе си, за да посрещнем всички пътници с качествено обслужване на нашите летища!“, заяви д-р Кванте, подчертавайки още веднъж подготвеността на компанията за предстоящия туристически сезон.

Това показват и данните за първия месец на годината, при който увеличението на трафика пътници на Летище Бургас и Летище Варна е със съответно 339% и 133%, в сравнение с данните за 2021 г., но все още са далеч от цифрите в трафика през 2019 г.

Сподели публикацията