Slide
Slide

София. Най-добрата българска СПА козметична линия за 2019 г. – VIA NATURAL на Биофреш, ще бъде представена на щанда на Български съюз по балнеология и СПА туризъм. Това ще стане по време на туристическото изложение „Ваканция и СПА Експо“ от 13 до 15 февруари в Интер Експо център-а в София.

На място посетителите ще имат възможност да се запознаят с VIA NATURAL, която е специално разработена в хармония с природата висококачествена професионална козметична марка и предлага както продукти за работа в професионални спа центрове и козметичи студия, така и продукти за домашна грижа. Формулите са без парабени, парафин, силикони и наночастици.

На летище Варна Енджи Касабие и мистър Ливан Рабих ел Зейн и 26-те претенденти за титлата „Мистър Ливан“ получиха подаръчни комплекти от българския лидер Biofresh. Момичета в традиционни български носии посрещнаха звездните гости, съобщават от ПРофайл.

Българският козметичен лидер пусна на пазара две уникални СПА серии – SPA Wine и SPA Rose. Продуктите се произвеждат със съставки от Бяла роза и вино. За отминалата година козметичната компания заслужено бе удостоена с голямата награда на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията