Slide
Slide

София. Български инфлуенсъри и журналисти ще отпътуват тази вечер за едни от най-красивите места по света. Те ще посетят Индонезия по покана на тамошното министрество на туризма. Целта е да се популяризира Индонезия като туристическа дестинация, както в Бали, така и отвъд острова. Далечното пътуване до Джакарта е през Истанбул, а програмата е повече от интересна. Familiarisation trip Indonesia 2019 включва посещение на Лабуан Баджо, където българската група ще се наслади на красотата на стотици острови, на розовия плаж, на огромните варани, красиви водопади, бистри води.

Гостите ще посетят и потопят в разкоша на едни от най-красивите хотели – Ayana Resort and Spa, Ayana Komodo Resort, Plataran Canggu Bali Resort and Spa, Plataran Ubud Resort and Spa, Borobudur Hotel Jakarta и др.

Програмата включва разходки на островите Padar Island, Rinka Island, Kanawa Island и др. На 16 октомври родните ни журналисти и инфлуенсъри ще бъдат посрещнати от посланика на България в Индонезия Петър Андонов. Връщането е на 17 октомври. Ето и най-красивите места, които българската група ще посети:

Сподели публикацията