Slide
Slide

София. Д-р Франк Кванте  – главен изпълнителен директор на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД, оператор на морските ни летища във Варна и Бургас, проведе работна среща с българския еврокомисар по иновации, научни изследвания, култура, образование и младеж Мария Габриел, която е у нас за участие в конференцията на високо равнище за инициативата „Три Морета“.

Кванте запозна Габриел с инициативата за създаване на Алианс „Българско Черноморие“. Двамата обсъдиха други теми, свързани с концесионера на двете български черноморски летища, както и интеграцията на България в Шенгенското пространство.

Варна подкрепя създаването на Алианс „Българско Черноморие“

„Много съм удовлетворен и впечатлен, че г-жа Габриел отдели време за среща с Фрапорт България. Още повече, че г-жа Габриел обеща да подкрепи фондацията на Алианс „Българско Черноморие“, тъй като отговаря на всички критерии за иновации и регионално развитие по отношение на програмите за финансиране от ЕС.“, заяви Д-р Франк Кванте.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията