1,2 млрд. лв. инвестиции в летище София до края на концесията
1,2 млрд. лв. инвестиции в летище София до края на концесията
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Румънският национален превозвач e поредният, който възобнови редовните си полети до Международното летище София. Авиокомпанията спря да лети по линията преди повече от година, заради пандемията от COVID-19.

„Полетите между двете балкански столици са от голямо значение, защото те допринасят за развитието на туризма, търговските и бизнес отношения, както и за укрепването на добрите връзки между България и Румъния”, отбеляза Хесус Кабайеро, изпълнителен директор на СОФ Кънект, оператор на софийското летище.

Хесус Кабайеро е новият изпълнителен директор на СОФ Кънект

През юли авиокомпания „Таром” ще лети в понеделник и четвъртък, а от август добавя още два полета седмично – в сряда и петък.

При пътуване в условията на COVID-19 проверете изискванията на държавата, в която отивате. Информация може да намерите на сайта на Министерство на външните работи, както и на интернет страниците на съответните летища. При въпроси свързани с вашия полет се обърнете към авиокомпанията.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията