Slide
Slide

Компанията днес притежава 3 дигитални платформи, луксозно списание за бизнес и туризъм, страници и групи в социалните мрежи с близо 100 хиляди последователи

На 9 юни Bgtourism.bg – част от медийната група на „Роял комюникейшън“ ЕООД, празнува 4 години от своето създаване. С появата на медията потребителите и бизнеса станаха по-информирани и имат своя доказан и предпочитан източник на информация в областта на туризма.

ДОВЕРИЕТО

Най-голямата награда, която ние днес получаваме е огромното доверие на читателите! Датата не е избрана случайно. За нас 9 юни не е само дата на начало на проекта ни преди 4 години, в който започнахме стъпка по стъпка успешно да реализираме целите си, а знакова дата, на която отбелязваме Международния ден на приятелството и заявяваме, че сме истински приятел на туризма в България и по света! Днес е празник в редакцията на Bgtourism.bg. Удовлетворени сме и сме мотивирани да покоряваме нови върхове! Това се дължи на огромния труд през последните години, който доведе и до впечатляващите резултати.

РЕЗУЛТАТИТЕ

Цифрите на Google Analytics показват, че сме достигнали аудитория от близо 4,5 милиона уникални потребители.

ТОП 10 на уникалните потребители на Bgtourism.bg в света

ТОП 10 на уникалните потребители на Bgtourism.bg в България

НОВАТА ДИГИТАЛНА ПЛАТФОРМА

В продължение на своята мисия да бъде водещ и независим източник на информация в областта на туризма и да предлага още по-широк спектър от услуги и теми, екипът на Национална информационна агенция Bgtourism.bg разработи нова онлайн платформа по желание на своите потребители и професионалисти в туристическата индустрия – jobs.bgtourism.bg. Официалният старт е на 09 юни, в 09 часа.

Новата онлайн платформа е второто от общо трите стъпала на развитие в дигиталното пространство, които медията си постави за цел при основаването си. Сайтът събира на едно място всички информации за работните места в туризма и си поставя амбицията да бъде истински силен и здрав мост между бизнеса и потребителите, експертите имат думата чрез своите публикации да бъдат полезни на туристическия сектор, а чрез рубриката „Бизнес карати“ доказваме, че в България може да се направи кариера чрез туризъм. Това са хората, които чертаят пътя за превръщането на този бизнес в мощен мотор за икономиката на страната и не спират да работят за покоряването на нови предизвикателства. Примерът им е заразителен за всеки, който иска да следва мечтите си. Техните истории, написани от живия живот, са повече от интересни.
Да, ние категорично запазваме позитивната линия! Нашето предимство пред всички е, че пренесохме в онлайн пространството отношението си от туризма в журналистиката!

Bgtourism.bg се отличи в онлайн пространството със своите актуални и достоверни новини, обективни и обществено значими материали, с коректното си отношение, с интересните авторските публикации. Днес медията е предпочитан източник за информация в областта на туризма, както и необходим партньор за постигане на бързи резултати! Най-голямата награда през годините за нас бе високото ниво на доверие!

Ние продължаваме да даваме нови възможности за бизнеса и потребителите! Със старта на новата онлайн платформа инвестираме във висококачественото съдържание и надграждаме дигиталното си присъствие. Нашият стремеж е да задоволим високите изисквания на публиката в интернет пространството.

Благодарим на всички, които са част от екипа, на всички, които се информират от нас и на всички, които подкрепят усилията ни!

Сподели публикацията