Slide
Slide

Пампорово. Близо 200 души се включиха в първото издание на BIKINI SKI & BOARD FEST & CONTEST 2022 в курорта Пампорово.

При прекрасно време и с много веселба и настроение протече днешната проява в зимния ни курорт в Родопите, който дава заявка да бъде дом на най-големия подобен фест на юг от Алпите.

Организаторите споделиха, че вярват, че това е естественото начало на планинското рестартиране през четирите сезона в сърцето на Родопите и един от начините Чепеларе, Пампорово и Мечи Чал да си върнат естествената лидерска позиция като дестинация в планинския оздравителен туризъм, рекреация и възстановяване.

Зимният сезон в Пампорово ще бъде закрит утре, а началото на последната събота от него бе поставено от 15 ентусиасти, които се включиха в пантене по бански и посрещнаха изгрева със ски панти и сплитборд.

Градусът на настроението се покачи в обедните часове, когато всички се събраха на връх Снежанка за шествие със ски и сноуборд по зелената туристическа писта No6 до х. Студенец по бански костюм, плувки, плавници, шнорхели, плувни шапки, хавайки, халати, надуваеми патенца, хавайски герданчета, перуки и сърфистко облекло със ски и сноуборд, телемарк, шейни, чук и гек и ски боп, snow bike…

Организаторите проведоха конкурс “Мис и Мистър банСКИ”, а прекрасният ден продължи с Beach Party – Après Ski Bar ZONA 82, както и с томбола с много изненади и награди.

Сподели публикацията