Slide
Slide

Чепеларе. Заради неотложни ремонтни дейности пътят за една от любимите туристически забележителности – Чудните мостове, ще бъде затворен за движение ВСЕКИ РАБОТЕН ДЕН до 20 юли включително, съобщават от общинската администрация в Чепеларе.

На 10 и 11 и на 17 и 18 юли, които се падат събота и неделя, пътят ще бъде отворен за преминаване. В съдействие с полицията е създадена временна организация на движение.

Впечатляващо мото шоу „Ride on“ вдигна адреналина на чепеларци и гостите на града (снимки)

Пътят пострада сериозно от проливните дъждове в последните седмици, заради което Министерски съвет отпусна на Община Чепеларе допълнителни средства в размер на 250 035 лв за неотложен ремонт на пътя. По план ремонтът, който от днес е в ход, би трябвало да приключи в рамките на 10 работни дни, посочват от Общината.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията