Slide
Slide

TEZ TOUR е международна туристическа компания, организираща пътувания в България и чужбина.
На българския пазар компанията предлага чартърни програми, и не само, до различни дестинации, сред които са Турция, Египет, Гърция, Тунис, Кипър, Испания, Дубай, Тайланд, Русия и екзотични острови – Санторини, Мавриции, Пукет, Куба, Доминиканската република, Тенерифе, както и Палма де Майорка. Полетите на TEZ TOUR излитат от София и Варна, за да бъде максимално удобно на туристите от цялата България.

За хората, предпочитащи красотите на родината ни, туроператорът предлага почивка в България за лято и зима. Предлагат се едни от най-добрите хотели, с които има изградено дългогодишно партньорство от ползотворна работа със стотици чуждестранни туристи от Русия, Беларус, Украйна, Молдова, Литва, Латвия, Естония, пристигащи през целия летен сезон на летищата Варна и Бургас. Курортите в България от каталога на TEZ TOUR са Банско, Боровец, Слънчев бряг, Обзор, Св. Св. Константин и Елена, Елените, Златни пясъци, Несебър, Поморие, Равда, Свети Влас, Созопол и още много!

Туроператорът разполага с офиси в София, Златни пясъци и Слънчев бряг, както и с мобилни представители в страната и особено по цялото Черноморие през летния сезон, които са на разположение за всеки един почиващ, резервирал с TEZ TOUR.
Като международен туроператор с утвърдени традиции и повече от 25 години опит, TEZ TOUR притежава няколко уникални търговски предимства, с които се отличава от конкурентите си:
1. Екипът на TEZ TOUR e до хората на всяка крачка – от началото, при резервиране и заминаване, до края, при изпращане за обратен полет!

2. TEZ TOUR разполага със собствени изпращащи и посрещащи офиси в дестинациите!
3. TEZ TOUR осигурява свои водачи и гидове с български език в най-известните си дестинации като Турция, Египет, Гърция и разбира се в българските курорти!
4. TEZ TOUR се слави с най-голямо разнообразие от предлагани хотели в Турция и Египет на българския пазар! Изборът е огромен, затова специалистите от отдел „Резервации“ са винаги готови да Ви консултират подробно, за да направите правилния избор за Вашата незабравима почивка.
5. TEZ TOUR разполага с обща резервационна система за всичките си дестинации и собствени представителства в приемащите страни и курорти, което гарантира бързина и високо качество на обслужването.
6. TEZ TOUR разполага със собствен транспорт – автобуси, минибусове, леки коли, напълно оборудвани с всички екстри за Вашия комфорт. Лесно ще ги познаете по страхотния жълт цвят и синьото лого.
7. Гарантирано ниски цени! Туроператорът държи много изгодни цени, заради доброто си партньортсво с хотелската база, която предлага.
8. Ексклузивни хотели, където туристите на TEZ TOUR са специални гости.
9. 25 години опит в туризма и милиони доволни клиенти по целия свят!

РАЗГЛЕДАЙТЕ САЙТА НА

TEZ TOUR!

КЪМ ТОП ОФЕРТИТЕ ЗА ПОЧИВКА В БЪЛГАРИЯ

Oфициалния туристически портал – https://bulgariatravel.org/

Facebook – Bulgaria Travel

Instagram – bulgariatravelorg

YouTube – Bulgaria Travel

БУБСПА – https://www.bubspa.org

ИАНМСП – https://www.sme.government.bg

Сподели публикацията