“Резервирай в България”: Всяка една програма на Премио Травел България е изработена и тествана от член на борда на директорите
“Резервирай в България”: Всяка една програма на Премио Травел България е изработена и тествана от член на борда на директорите
Slide
Slide
Slide
Slide

Премио Травел България е част от Премио Травел Груп, базиран в Холандия международен туроператор, специализиран в предлагането на самолетни екскурзии, основно извън активния туристически сезон за популярни дестинации. През 2009 година отворя врати първия офис в Полша, а днес компанията предлага своите продукти в 15 държави основно в Централна и Източна Европа.

Премио Травел дава възможност на потребителите да се възползват от редица туристически услуги на невероятно изгодни цени. Но да предлага отлични цени не е достатъчно. Качеството е също толкова важно, колкото и цената.

Нашият висококвалифициран екип използва натрупания в повече от 15 държави опит, модерни технологии и съвременни инструменти, за да предложи уникални пътувания на най-ниски цени с отлично качество. Всяка една програма е изработена и тествана от член на борда на директорите, начело с Мартин Пашингер, управител на Премио Травел.
Контакти:
Премио Травел България ЕООД
София, жк. Хаджи Димитър, ул. Васил Кънчев 26, бизнес център Стефан Караджа
Тел. 02 49 49 363
E-mail: info@premiotravel.bg
Website: www.premiotravel.bg

Oфициалния туристически портал – https://bulgariatravel.org/

Facebook – Bulgaria Travel

Instagram – bulgariatravelorg

YouTube – Bulgaria Travel

БУБСПА – https://www.bubspa.org

ИАНМСП – https://www.sme.government.bg

 

Сподели публикацията