Slide
Slide

Навръх Международния ден на гражданската авиация компанията стартира игра в социалните си мрежи по повод 18-ия си рожден ден

София. Преди броени дни националният превозвач „България Еър  навърши своето пълнолетие и на 4 декември 2020 г. отбеляза 18 години от изпълняването на първия си полет. По този повод авиокомпанията направи комплимент към пасажерите си с тридневни отстъпки от -18% на самолетните си билети, а от днес – навръх Международния ден на гражданската авиация, слага началото на още една приятна изненада в социалните си мрежи.

По повод 18-ия си рожден ден авиокомпанията организира специална Facebook игра, с която призовава хората да разкажат за своето първо летене, което са осъществили сами като вече пълнолетни граждани.

От 7 до 13 декември включително в официалната страница на националния превозвач за България под поста с играта всеки пътешественик може да разкаже за емоциите, спомените и вълненията от първия си полет.

На 14 декември на фейсбук страницатана компанията ще бъдат обявени и 18-тенай-интересни, грабващи и запомнящи се истории, а авторите им ще бъдат наградени с -50% отстъпка от крайната цена за билет по някой от директните полети на авиокомпанията. Жури, съставено от пилотите на България Еър, ще селектира победителите.

Повече подробности за условията на играта ще откриете във фейсбук страницата на компанията. Информация за всички полети, които „България Еър“ изпълнява при стриктни хигиенни и организационни мерки, след щателна и дълбока дезинфекция с лицензирани препарати и UV лъчи,  може да откриете на www.air.bg.

Всички самолети на националния превозвач са оборудвани със специални HEPA филтри, които обновяват постоянно въздуха по време на полет и го филтрират при температура от над 200 градуса по Целзий.

За допълнително спокойствие на пасажерите, на борда са подсигурени топла вода, сапун и дезинфектанти, а за да осигури максимална гъвкавост на всички пътуващи националният превозвач има удобна политика за безплатно презаверяване на вече закупени самолетни билети.  Повече информация за нея ще откриете тук: https://www.air.bg/bg/covid-19/vyzmojnosti-za-vasheto-pytuvane

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията