Airline Stratergy Awards 2021. HAC, London
Slide
Slide

София/Будапеща. Главният изпълнителен директор на Wizz Air бе отличен с награда за лидерство в нискотарифния сектор на годишните награди Flight Global Airline Strategy Awards. Официалната церемония бе на 27 септември 2021 г., а наградата е признание за динамичното лидерство и ясна визия на г-н Йозеф Варади по време на пандемията.

Тази година международните призове имаха за цел да отличат високоефективното лидерство и изключителните резултати, постигнати по време на пандемията Covid-19. Организаторите от Flight Global похвалиха победителите за демонстрираната пъргавина и гъвкавост през най-продължителната и дълбока криза, с която се е сблъскала индустрията.

Инвестиционният баланс на Wizz Air, пъргавият оперативен модел и постоянният фокус върху диверсификацията са основните фактори, които позволиха на компанията да излезе от пандемията като структурен победител и да стартира над 300 нови маршрута, да отвори 17 нови бази и да добави 33 нови самолета в мрежата си от март 2020 г. насам. В синхрон с бързото възстановяване и амбициозните си планове за растеж, в момента Wizz Air е стартирала и кампания за набиране на персонал, като планира да наеме 800 нови члена на кабинния екипаж и 300 пилоти в цялата си мрежа до декември 2021 г.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията