Шефът на Wizz Air получи награда за лидерство от Flight Global Airline Strategy Awards
Шефът на Wizz Air получи награда за лидерство от Flight Global Airline Strategy Awards
Slide
Slide
Slide
Slide

София/Будапеща. Главният изпълнителен директор на Wizz Air бе отличен с награда за лидерство в нискотарифния сектор на годишните награди Flight Global Airline Strategy Awards. Официалната церемония бе на 27 септември 2021 г., а наградата е признание за динамичното лидерство и ясна визия на г-н Йозеф Варади по време на пандемията.

Тази година международните призове имаха за цел да отличат високоефективното лидерство и изключителните резултати, постигнати по време на пандемията Covid-19. Организаторите от Flight Global похвалиха победителите за демонстрираната пъргавина и гъвкавост през най-продължителната и дълбока криза, с която се е сблъскала индустрията.

Инвестиционният баланс на Wizz Air, пъргавият оперативен модел и постоянният фокус върху диверсификацията са основните фактори, които позволиха на компанията да излезе от пандемията като структурен победител и да стартира над 300 нови маршрута, да отвори 17 нови бази и да добави 33 нови самолета в мрежата си от март 2020 г. насам. В синхрон с бързото възстановяване и амбициозните си планове за растеж, в момента Wizz Air е стартирала и кампания за набиране на персонал, като планира да наеме 800 нови члена на кабинния екипаж и 300 пилоти в цялата си мрежа до декември 2021 г.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията