Slide
Slide

Екатеринбург. В периода от 6 до 8 април 2022 г. в градовете Челябинск, Екатеринбург и Тюмен се провеждат  Wоrk shops по Программата Travel Tech Road Show за специалисти в туристическия бизнес.

В рамките на програмата туроператора SOLVEX представя възможностите  за почивки  в  Черноморските курорти на  България  с регулярните полети от регионите на Русия до Истанбул и с трансфер до курортите в България по южното крайбрежие Дюни, Созопол, Несебър, Свети Влас и Слънчев бряг и др. и с полети до Варна през турския мегаполис за курортите Албена, Златни пясъци, Кранево, Ривиера и Слънчев ден.  Туристическите агинти могат да получат до 15% отстъпки от хотелите в рамките на програмата по ранни записвания до края на април.

От днес Солвекс рестартира продажбите си в Русия за почивки в България

На днешната конференция в Екатеринбург официален гост беше Александър Ковачев – консул на България в Екатеринбург. В туристическия форум се включиха близо 60 агенти, които желаят да продават почивки в България.

Публикуваният в Русия Указ на президента В.В. Путин не касае туристическите пътувания и издаване на визи за туристите, уточни за Bgtourism.bg Димитър Цонев. Мярката отменя опростения порядък за подаване и оформяне  на документи на официални делегации и журналисти за получаване на многократни визи до 5 години на членове на национални и регионални представителства, парламенти и съдилища. Освен това се отменя освобождаването от плащане на визови такси за официални делегации, членове на правителства и парламенти и безвизовото влизане в Русия на държателите на дипломатически паспорти като отговор на недружелюбните действия на страните от ЕС.

Сподели публикацията