София. Използвайте инструменти, които ще Ви помогнат да увеличите продажбите и да откриете нови възможности. Как хотелиерите работят с Metasearch на TravelLine?

С TravelLine можете да продавате директно на цените от официалния уебсайт на три популярни сайта: Google Hotel Ads, trivago и Tripadvisor.

Metasearch на TravelLine позволява на хотелиерите да добавят цените на официалния уебсайт към системите за метатърсене Google Hotel Ads, trivago и Tripadvisor. Това е огромен неизползван потенциал за хотелиерския бизнес!

🌐 Над 73% от пътуващите търсят и сравняват хотели в Google! Много от потенциалните Ви гости търсят настаняване в системите за метатърсене. Покажете им цените от официалния website и повече гости ще изберат директна резервация.

📈 Знаете ли как работят метатърсачките и как и Вие да реализирате директни продажби чрез тях?

Искате:

✅ Допълнителна аудитория

✅ По-успешна конкуренция с OTA

✅ По-изгодни резервации

В резултатите от търсенето, заедно с OTA, ще се появят и цените на официалния уебсайт и гостите могат да резервират директно от сайтовете за метатърсене или лесно да продължат към резервацията на website.

Какво предлага TravelLine

✅ Няколко точки за продажби едновременно

Добавяне на оферти за резервации от официалния уебсайт в три метатърсачки наведнъж

✅ Надеждно изпълнение на Интеграцията

TravelLine поддържа безпроблемна работа 24/7 и сами решава технически въпроси със сайтовете

✅ Съпорт при Set-up

Персонален съпорт мениджър предоставя безплатно пълно обучение, съдейства с всички настройки и детайли в процеса на работа

✅ Безплатна техническа поддръжка

Вашият бизнес ще започне да работи на съвсем ново дигитално ниво! 

При работа с Google Hotel Ads е достатъчно да:

🔛 Имате създаден Google myBusiness, активен акаунт и бюджет в Google Ads & да работите с Booking Engine
☑️ Активирате Metasearch
🆙️ Следвате стъпките за Set-up за повече директни продажби!

🆓 Научете повече за Metasearch на TravelLine и 🤝 се свържете се с екипа на TravelLine Bulgaria: https://travelline.bg тел. +359885302994, +359886171606, е-mail: welcome@travelline.bg

🎯 Think Digital – be active!

#Hoteliers #Solutions #Success #TravelLineBulgaria #boost #onlinesales #CloudBasedSolutions #directonlinereservations #bookingengine #channelmanager #reputation #rateshopper #tlexpress #metasearch #searchengine #Extranet #HotelPriceAds #GoogleHotelAds #BookingPremierPartner #Connectivity #ConnectivityPartner #ThinkDigital #BeActive #Innovation #digitalbusiness#РезервирайвБългария #bgtourism #ИзберетеВаканциявБългария #nature #Bulgaria

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

*публикация

Сподели публикацията