МИТТ 2021
Slide
Slide

София. България няма да участва в двете най-големи туристически изложения в Москва през 2022 г., съобщиха от Министерството на туризма пред Bgtourism.bg. Изложението Intourmarket ще се проведе от 12 до 14 март, а MITT от 15 до 17 март.

След участие на представител на Министерство на туризма в извънредна онлайн среща на Европейската туристическа комисия и направено проучване на нагласите сред другите чуждестранни участници и членовете на Асоциацията на националните туристически офиси в Руската Федерация, с оглед създалата се извънредна ситуация  в световен мащаб и невъзможността да се осъществяват, каквито и да било планирани дейности, бе взето решение, през тази година, страната ни да не участва в двете най-големи туристически изложения в Москва – Интурмаркет и МИТТ.

Bgtourism.bg продължава да бъде най-четената туристическа медия в България

При осъществена официална кореспонденция с организаторите на двете изложения, всички договорни отношения между двете страни остават непроменени за бъдещо участие на България в изложенията през 2023 година„, съобщиха от Министерството на туризма за Bgtourism.bg.

Сподели публикацията