Хотел "Терма палас" се радва на голям интерес заради СПА възможностите си и кулинарните предложения
Slide
Slide

Кранево. Ваканционно селище „Терма вилидж“, включващо два 5-звездни хотела в Кранево – непосредствено до курорта „Албена“ и само на 30 км от Варна, обяви атрактивни предложения за януари. Офертата на месеца е с отстъпки до 50% при настаняване в любимите за СПА ваканция хотели „Терма палас“ и „ЕКО Терма“, а в цената са включени: фитнес, финландска сауна, парна баня, джакузи, басейн с минерална вода и много др. Предложението е за резервации само до 31 януари и включва късно освобождаване на стаята.

От 11 януари гостите на хотелите могат да ползват безплатно ледена пързалка, тенис корта и футболно игрище, туристите ще доплащат само 5 лева (на човек) за кънки или ракети и топки.

На 13 януари в „Терма палас“ ще се проведе и тематична вечеря по случай старата Нова година, която е по Юлианския календар. Традиционно тя се празнува в държави като Русия, Сърбия, Северна Македония и др. Домакините ще предложат вкусни и традиционни ястия от руската кухня, а гостите ще се насладят и на изпълненията на живо на Теди Генев.

Офертата за „Терма Палас“ включва намалението за делнично настаняване или пакетно намаление за уикенд нощувки. Виж офертата ТУК

Запознайте се с предложението за хотел „ЕКО Терма“ – ТУК.

*публикация

Сподели публикацията