Slide
Slide

Велинград. Регионалното Сдружение на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи получи златната статуетка за разработения изключително успешен маркетингов продукт – Партньорска програма за отстъпки на членове, служители и партньори на Сдружението (https://velingrad-bg.com/bg/partners-card/). Голямото признание дойде на официалната церемония на Балканските туристически награди в столичния хотел „Маринела“.

Програмата заема основно и неизменно място в цялостната маркетингова политика на „Сдружение на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи”.

С издадените карти с индивидуални баркод номера, притежателите им  ползват отстъпките, които са предоставени в Партньорската ни програма.

Основният маркетингов продукт е представен на он-лайн платформата Туристически пътеводител – www.velingrad-bg.com, а изключителна заслуга за създаването и развитието на маркетинговата стратегия и туристическият пътеводител има членът на Управителният съвет на Сдружението – г-н Николай Вучев. Сайтът на „Сдружение на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи” заема първо място, като информационен канал във Велинград и региона.

Данните за участниците в Партньорската ни програма се актуализират с информация за всеки нов партньор. Изписването на сайта и на картите за отстъпка, които притежават членовете ни и техния персонал, както и нашите партньори, е още една стъпка в популяризирането на този интернет – пътеводител и дестинация Велинград.

Ежедневно се публикуват новини за дейността на Сдружението и членовете, за събитията в Община Велинград и район Западни Родопи и информация от Министерството на туризма.

Освен информация за хотели и заведения на територията на Велинград и район Западни Родопи, сайтът съдържа подробна информация за забележителности, атракции, туристически маршрути и друга полезна информация за всеки, който желае да посети района, а в не малко случаи и за местните жители.

Председателят на „Сдружение на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи“ Златко Златанов благодари за престижната награда и покани всички да посетят СПА столицата на Балканите.

Благодарим на всички собственици на хотели и ресторанти във Велинград, членове на Сдружението, както и на нашите партньори, които предоставиха  отстъпки, като по този начин стимулират и провокират интереса към дестинация Велинград и Западни Родопи!

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията