Slide
Slide

Чепеларе. Близо 200 собственици на мотори „Харли Дейвидсън“ пристигат в Чепеларе за годишната си среща Ride on Chepelare`22. Родопският град ще посрещне притежатели на мотори от известната марка от София, Атина и Истанбул.

На 9 юли програмата ще започне с рев на мотори и своеобразно дефиле на участниците от моста при църквата по главната улица на гр. Чепеларе до площада

В 12:00 часа на пл. „Олимпийски“ е организирано родопско посрещане на мотористите на площад „Олимпийски“ от гайдарски състав при ЦПЛР ОДК с ръководител Петър Янев. Гостите ще бъдат поздравени лично от кмета Боран Хаджиев

Събитието ще продължи с изпълнение на химна на Родопите „Бела съм бела юначе“ от Цветелина Мурджева от ЦПЛР ОДК с ръководител Феликс Бозов и хора с танцов клуб „Веселие“ с ръководители Валентина Бозова и Милен Хаджиматев.

В 13:00 часа ще започне концерт – рецитал на група „IVORY TWILIGHT”. 

Жителите и туристите на красивото и гостоприемно градче ще могат да се насладят на концерт с изцяло авторска музика на пловдивската рок група, да разгледат невероятните возила от легендарната марка, както и да се снимат заедно със собствениците им.

Тази година благородната кауза на мотористите е рановиране на двора на православен храм “Успение Богородично” в Чепеларе.

Сподели публикацията