Slide
Slide

Каварна. Каварна празнува навръх Гергьовден. Хиляди местни жители и гости на града присъстваха на дневния концерт. Ансамбъл “Бизоне”, който се завърна наскоро от Голямото хоро в Брюксел, вдигна настроението на каварненци, а изпълнителката Нели Петкова поднесе на публиката не само своите хитове, но и поведе хорото с родния трибагреник. 

Кандидатът за втори мандат за евродепутат Момчил Неков и депутатите Красимир Янков и Даниел Петков бяха сред гостите на празника на красивото черноморско градче

Силни думи към своите съграждани отправи Нина Ставрева

“Честит празник, Каварна! На всички мои съграждани от сърце пожелавам Свети Георги да вдъхва кураж, храброст, победоносен дух и увереност във всичките им действия! Във всеки дом здраве, вяра и благоденствие! На именниците – здраве! Носете името си с гордост и достойнство!”, заяви кметът в своето празнично слово. 

От своя страна местните хора и гости спираха градоначаникът на площада, за да я поздравят и да й пожелаят да продължи със същия борбен дух на Св. Георги да работи за просперитета на Каварна.

Вечерната празнична програма започва в 20.30 часа с изпълненията на Любо Киров, Орлин Попов и Графа. Концертът ще завърши с красива празнична заря.

Сподели публикацията