Slide
Slide

с. Неофит Рилски, Варна. Намирайки се на територията на област Варна, със своите 136 декара открити площи , Исторически парк организира първия за сезона инфотур, на който ще представи новостите за предстоящия сезон: своя събитиен календар, офроуд приключения, джип сафари, проведеждане на групови посещения, тематични атракции, открити уроци, образователни програми и практики. Мероприятието ще се проведе на открито и съобразно всички препоръчителни мерки срещу разпространението на вируса COVID-19.

Събитието е отлична възможност за всички, които търсят нови възможности и искат да предложат туристически продукт с европейско качество в България, без да се притесняват от налаганите ограничения и рестрикции за пътуване.

В инфотура са потвърдили участие екскурзоводи, хотелиери, туристически агенции и транспортни фирми. За записване в информационния тур 0896 612 175.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията