Slide
Slide

София. „Онлайн гласуването за Годишните награди на Министерството на туризма протича при завишен контрол, за да се минимизират възможности за промяна на електронния вот“, съобщиха от туристическото ведомство. Оттам посочват, че експерти следят да не се допуска манипулиране и нерегламентирано генериране на гласове. „Подобни действия биха повлияли негативно на съответния кандидат, те се отчитат своевременно и се предприемат мерки за неутрализиране на опитите за нерегламентирано влияние“, съобщават още от Министерството на туризма.

На 6 декември приключва електронното гласуване за четвъртите Годишни награди в туризма-2019 година. Онлайн вотът в надпреварата ще продължи до петък в полунощ.

Атмосферата в Москва вече е празнична, милиони цветни светлини озаряват улиците на руската столица (снимки+видео)

Стартът на гласуването бе даден на 7 ноември и то определя носителите на наградите във всяка от 16-те категории в конкурса на Министерството на туризма. Всеки може да гласува онлайн за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес), като може да се подкрепи кандидат от всяка категория.

„Тазгодишното издание на състезанието е изключително оспорвано и десетки хиляди потребители вече подкрепиха фаворитите си. Отчита се сериозен интерес както от желаещите да дадат вота си и да определят носителите на призовете, така и от участниците в конкурса. Кандидатите, които са допуснати до финалната фаза и се състезават за награди, са близо 100, разпределени в 6 професионални, 5 художествени и 4 специално предназначени за българските общини категории. Категорията „Изборът на българите“ традиционно се определя сред всички туристически обекти, включени  в „100-те национални“ и „50-те малко познати места“, информират от Министерството на туризма.

Над 10 000 студенти ще празнуват в Банско на 8 декември

Четвъртите Годишни награди в туризма–2019 ще бъдат връчени на официална церемония на 16 декември 2019 г. в София от 18:30 часа в Централния военен клуб.  Победителите ще получат статуетка, изобразяваща символа на красотата на България и запазена марка на конкурса – българската роза, изработена от Димитър Германов специално за церемонията.

Всички кандидати за отделните категории ще бъдат поканени на събитието. Първото издание на Годишните награди бе през 2016 г. Идеята на призовете е в навечерието на коледните празници заедно – държава, местна власт и бизнес, да отбележим най-добрите примери в туризма през изтеклата година и самото участие на кандидатите в отделните категории и подкрепата, която събират от своите колеги, са свидетелство за ползотворната им работа за каузата на туризма.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията