Slide
Slide

Влюбените се насладиха на красотата на България, пуснаха гълъби в небето и пиха шампанско на върха на планината

Велинград. Все по-оригинални в своите подаръци към младоженците стават кумове, приятели или роднини. Нова мода вече има у нас, а тя изпраща влюбените на романтична разходка с руски джип в Родопите. По време на пътуването красиви панорамни гледки буквално спират дъха на младоженците. С подобен сюрприз наскоро е било изненадано новото семейство Петрови от Стара Загора. Техните кумове от Пловдив ги изпратили да пият шампанско не къде да е, а на върха на красивата планина. Истинско петзвездно приключение.

Именно сафарито предложило на младото семейство незабравимото изживяване, което дълго ще помнят. Младоженците се качили на най-високите, най-свещените и най-древните върхове в мистичната планина, преминавайки по екстремни пътища с високо проходима руска техника, а на върха организаторите на приключенското пътуване са ги изненадали и с незабравимо романтично преживяване, което дори в най-смелите си мечти не са си представяли.
На слънчевия връх Острец, който е на височина 1378 метра, двойката е пуснала в небето бели гълъби, които са символ на чистотата, мира и любовта.

„Полетяха високо в небето, като искрено се надяваме да сбъднат желанията на младоженците.

Пожелаваме им любовта да разцъфва, както дърветата през пролетта, а разбирателството никога да не ги напуска!

Радваме се, че изживяха първото си романтично пътуване в нашата компания! Вярваме, че скоро ще се сбъдне и обещанието, което си дадоха – да се върнат с много от приятелите си от Стара Загора!“, споделиха специално за BGtourism.BG организаторите на сафарито в района на Велинград МД Консулт.
От компанията посочиха още, че сред най-търсените им маршрути е „По пътя на траките“. „Групите са подложени на необикновенно преживяване в тайнствените дебри на Родопите, където опознават живота на древните ни предци – траките, населявали нашите земи преди 3000 г. Чрез offroad с руски джипове участниците вдигат адреналина си. Всичко това, съчетано с изумителната красота на българската природа, допринася за незабравимо изживяване. Приключението включва и вкусен обяд, който трябва участниците да приготвите сами, край лагерния огън в планината“, споделят от МД Консулт.

Компанията е сформирана от млад и креативен екип, който вярва, че щастието се крие в незабравимите преживявания.
„Вярваме, че всеки човек трябва да е по-близо до природата и да си позволи да се потопи в невероятните красоти на Родопите, да посмее да се впусне в пътуване, което ще го промени за цял живот. Всяко приключение, което организираме е изцяло съобразено с индивидуалните нужди и желания на всеки клиент“, считат от МД Консулт.

Възможностите за сафари в планината и да създадете вашата прекрасна история можете да откриете ТУК!

Сподели публикацията