Slide
Slide

София. На 37-то издание на „Ваканция & СПА Експо“ ще дебютират над 40 туроператори и фирми от туристическия бранш. За първи път ще участват представители на този сектор от Босна и Херцеговина, Кения и Франция.

„Ваканция & СПА Експо“ ще се проведе в Интер Експо Център – София от 13 до 16 февруари 2020г. Община Бурса ще бъде официален партньор на това утвърдило се през годините като едно от най-големите събития за туризма в нашата страна. Туристически фирми и хотели от четвъртия по големина град в Турция ще представят възможностите, които предлага района на Бурса за ваканция и пътешествия.

Традиционно „Ваканция & СПА Експо“ се провежда под патронажа на Министерството на туризма на Република България. На националния ни щанд над 20 български общини и неправителствени организации ще покажат на потенциалните пътешественици едни от най-привлекателните туристически райони.
Основен акцент на международното изложение тази година ще бъде влиянието на дигиталните технологии в туристическия бизнес. Как дигиталните технологии ще променят развитието на туризма в България и по света ще обсъждат представители на местната и изпълнителната власт, хотелиери, международни инвеститори, медии и експерти.

Мястото на България на световната туристическа карта ще се обсъжда по време на седмата годишна среща на Националния борд по туризъм, която ще се проведе по време на туристическата борса. Очаква се в националната дискусия да вземат участие министъра на туризма Николина Ангелкова, министъра на икономиката Емил Караниколов, министър на труда и социалната политика Деница Сачева, кмета на Столична община Йорданка Фандъкова, депутати и експерти от национална и международна величина.

За професионалистите предстоят сериозни дискусии за бъдещето на туризма. Сериозни предизвикателства ще има за всички посетители на изложението. В събота на 15 февруари на международното изложение „Ваканция & СПА Експо“ ще бъде денят за „Лов на ваканции“. За посетителите ще има много игри с изненади и изключително привлекателни оферти за пътувания – за желани дестинации на оптимални цени.

От 13 до 16 февруари „Ваканция & СПА Експо“ е мястото за всички, които обичат да пътуват!

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията