Slide
Slide

Албена. Варненци и добричлии разнообразяват есенните си дни с едно от най-изкушаващите предложения на ваканционно селище „Албена“ – 8-часов СПА ден с вкусен обяд в 5-звездния хотел Flamingo Grand Hotel & SPA 5*.

Жителите на двата града, които се намират в близост до курорта, са сред основните потребители, но все по-често и семейства от по-отдалечени места се отдават на дневно презареждане. Най-голям е интересът между петък и неделя.

Нова година в Маритим Парадайз блу в Албена

Мечтаният ден за почти всички, които ежедневно са ангажирани със своите бизнес задачи, е да се разделят с телефоните си за кратко и да се отдадат на пълен релакс, сега е облечен в неустоима оферта.

Делничният пакет Спа Брънч във Flamingo Grand Hotel & SPA 5* за възрастен е на 35 лева, а през уикенда и официалните дни – 39 лева. За децата до 6 г. предложението е безплатно, а между 6 и 14 г. се заплаща само 50% от цената на големите.

Големият интерес към пакета се дължи на факта, че само един обяд в изисканите хотели в региона варира между 27-30 лева, а в цената от 35 лева влиза не само обяд на блок маса в ресторанта на Flamingo Grand Hotel & SPA 5* от 12.30 до 14.30 часа (без включени напитки), но и достъп до СПА центъра.

Между 10 и 18 часа гостите ползват сауна, леден фонтан, закрит басейн с хидромасаж, зона за почивка в Elements SPA, фитнес, както и ползване на закрит плувен басейн Добруджа с минерална вода (25/12 м). В предложението влиза и 10% отстъпка от всички процедури в Elements SPA.

Паркирането в курорта е безплатно от 15 октомври! За всички, които не могат да се разделят с телефоните си, има безплатен Wi-Fi. Домакините спазват всички мерки, наложени от здравните власти с цел запазване на здравето на своите служители и гости.

Домакините са помислили и за своите гости, които имат нужда от почивка в хотел. За тях е комфортното предложение за дневно ползване на Студио Делукс:

  • от 12:00 до 16:00 – 25 лева на помещение
  • от 12:00 до 18:00 – 35 лева на помещение

Предложението Спа Брънч се предлага и като подаръчен ваучер. За изработване на ваучера може да се свържете с Call center Албена: 0700 12 110. Повече информация и резервация може да направите и чрез управителя на Flamingo Grand Hotel & SPA 5*: +359 885 853 394.

Нова година във Фламинго Гранд в Албена

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията