Slide
Slide

София. Министерството на туризма, съвместно със сдруженията „Обединение бъдеще за туризма“, Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти, Българската асоциация на туристическите агенции и Сдружение „Туризъм“, подготви следната анкета, с която да бъде събрана информация във връзка с планирането на нови  мерки за подкрепа на ликвидността на  туроператори, пострадали от извънредната ситуация и епидемията от COVID-19.  Данните ще бъдат използвани в агрегиран вид.

В тази връзка, молим туроператорите и туристическите агенти да попълнят и изпратят анкетата в срок до 12 ноември 2020 г., включително  на следните имейл адреси: V.Peevska@tourism.government.bg или D.Genova@tourism.government.bg.

При възникнали въпроси от Ваша страна, може да се свържете с нас на следните телефони за връзка: 02/9046 882, Ваня Пеевска, държавен експерт дирекция „Туристическа политика“ или 02/9046 875,  Десислава Генова, юрисконсулт, дирекция „Туристическа политика“.

Анкета за целите на планирането на нови мерки за подкрепа

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията