Slide
Slide

Несебър. „Айде марш от тук, изчезвайте да*ба вашта мама, боклуци! Мърши с мърши!“ – по този груб и грозен начин българин гони туристка от Русия, бутайки я по-бързо да напусне района. Срамната за българския туризъм сцена се случва на входа на заведението „Хемингуей“ в началото на Стария град в Несебър.

Проверяват хотела в Слънчев бряг с изританите израелски туристи

„Не иска да плати“, жалва се служителка, която е поставена да събира левчета за ползване на тоалетната до ресторанта. На видео клипа се вижда, че рускинята не може да се защити и е натирена по груб начин. Тя е използвала тоалетната, за да си измие ръцете. Част от гостите на заведението се жалват в социалните мрежи и в TripAdvisor Русия от грубото отношение, което са получили.

Току-що се върнах от България и бях шокирана, че трябваше да платя, за да използвам тоалетната, докато бях клиент на ресторанта“, жалва се шотландката Андреа Грейг от Абърдийн, гледайки грозното видео. 

„Срам ме е!“, пишат много българи, които не пестят критиката си към грубото отношение на представителя на заведението в Несебър.

Съобщава се и за други проблемни случаи с въпросната тоалетна. Някои от туристите, които са били гости на заведението, са поискали книгата за оплаквания, но такава не получили.

Сподели публикацията