Slide
Slide
Slide
Slide

София. Нова секция на заглавната страница на Националния туристически портал bulgariatravel.org вече популяризира големите културни събития като част от туристическия продукт на дестинация България. Тази новост е в съзвучие с провежданите политики на Министерство на туризма. В тях е залегнало промотирането на значими културни, музикални, спортни и други събития и фестивали, които традиционно привличат посетители от цялата страна и чужбина.

С уникалната си атмосфера, автентичност и самобитност, културна стойност и разнообразие този тип събития не само придават облик и популярност на дестинация България, но и генерират голям туристопоток, подпомагат вътрешния туризъм и оказват значимо влияние за развитието на регионите.
С помощта на новата рубрика целенасочено ще бъде подпомогнат събитийният туризъм, а планирането на пътуване става по-лесно от всякога.
Министерство на туризма ще разчита на партньори от туристическия и събитиен сектор за обогатяването на секцията с разнообразни и интересни събития от всяко кътче на страната ни.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията