Варна. Журналисти от Молдова бяха на посещение в страната ни по покана на Министерството на туризма.
Визитата на представителите на медиите приключва днес след едноседмична обиколка по Черноморието.

Информационният тур започна от Албена, където гостите бяха настанени и запознати с възможностите за туризъм в курорта.

В региона журналистите посетиха Варна, Побитите камъни, Ботаническата градина и Двореца в Балчик, Ледената пързалка и плажа в „Терма вилидж“ в Кранево, нос Калиакра, Исторически парк и Плиска.

По време на своето посещение журналистите от Молдова имаха възможност да се насладят на вкусната българска кухня в едни от най-посещаваните ресторанти.

Обиколката продължи с посещение на туристическите забележителности по Южното Черноморие с посещение на Археологически музей в Несебър и църквата „Св. Стефан“.
Представителите на медиите стигнаха до Созопол с яхта от пристанището в Несебър.

По време на крайбрежния тур журналистите се насладиха на красотата на Черноморието от морето, а в Созопол посетиха Стария град и черквата „Св. Св. Кирил и Методий“. Организаторите на тура представиха Бургас и остров „Св. Анастасия“.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията