Slide
Slide

Златни пясъци. Веригата хотели Prestige Club Нotels & Aquapark, намиращи се в курорта Златни пясъци, поставиха официалното начало на летния туристически сезон. Това стана пред 600 гости, които цяла вечер пяха и танцуваха на сцената заедно с изпълнителите. Домакините на прекрасната вечер – управителите Любомир Станев и Пламен Хутов, лично посрещаха всеки един от своите гости и им поднесоха летен коктейл за „Добре дошли!“.

„Очакваме по-добър сезон от м.г. Основно нашите гости са от Европа – при нас обичат да почиват много българи, румънци, поляци, чехи, руснаци и украйнци. Насочени сме основно към семейния туризъм, тъй като водните ни пързалки са истинско забавление и гаранция за щастлива ваканция за малки и големи туристи“, сподели пред Bgtourism.bg Любомир Станев.

Любомир Станев

„През последните години заедно извървяхме дълъг път със своите партньори от България и чужбина, които са днес с нас. Затова на тях и на всички наши гости искам да благодаря и да пожелая хубаво лято и много позитивни емоции“, сподели Хутов.

Пламен Хутов
Екипът на Prestige Club Нotels & Aquapark си пожела сладък и успешен летен туристически сезон през 2022 г.

Първи на сцената излязоха представителите на формация „Тракийски дар“, които още с първите си ритми грабнаха вниманието на всички туристи.

Министърът на туризма отправи обръщение за предстоящия летен туристически сезон

Румънската звезда Бени Михай очарова гостите със своите невероятни и магнетични изпълнения.

Градусът на настроението бе вдигнато на макс от темпераментния Памбос Агапиу, който със своята партньорка Ели Христова, не само спечелиха сърцата на гостите с майсторските си изпълнения, но и бързо завладяха сцената.

Двамата вдигнаха всички да танцуват на световни хитове, а след това извиха и дълго хоро около басейна с малки и големи. От началото до края на официалното откриване на Лято ‘2022 домакините сюрпризираха своите гости с вкусни хапки и свежи плодове. Един от най-хубавите моменти на вечерта бе тортата с фойерверки за сладък сезон, която бе посрещната с много аплодисменти!

На финала на прекрасаната програма, организирана от продуцентска къща „ЕНИ филм“, Александър Александров – Алекс, показа богатството на българския фолклор, а вечерта завърши с мощна заря за успешен летен туристически сезон.

Снимки Руслан Йорданов, Bgtourism.bg

Сподели публикацията