Министърът на туризма отправи обръщение за предстоящия летен туристически сезон
Министърът на туризма отправи обръщение за предстоящия летен туристически сезон
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Министърът на туризма Христо Проданов отправи обръщение за предстоящия летен туристически сезон.

“Скъпи приятели,
За мен е огромно удоволствие това лято да Ви поканя в България – малка, но красива европейска страна, която ще сбъдне Вашата мечтана почивка.

Тук ще откриете множество възможности и красиви преживявания. Хилядолетната ѝ история ще Ви запознае с тракийски златни съкровища, средновековни крепости, римски терми, ранно християнски църкви и манастири и градове, преплели различни културни и природни забележителности”, споделя министърът.

Рекламата на България в световните медии достигна до над 100 млн. души

“Искам да обърна специално внимание на родното Черноморие, което традиционно привлича посетители от цял свят със слънчевите си брегове, златните си пясъци и сините вълни.

Освен спокойна лятна почивка, родните крайморски градове и курорти предлагат разнообразни туристически продукти, от които можете да се възползвате по време на престоя си – спа и балнео процедури, гурме и винен туризъм, културно-исторически разходки, еко и приключенски изживявания”, казва министърът.

“Бих искал да Ви уверя, че на територията на България, и в частност всички места за настаняване, продължават да се спазват противоепидемичните мерки, така че да бъде гарантирана Вашата безопасност. За нас е от изключителна важност престоят Ви да бъде пълноценен и да можете да се насладите на ваканцията си.

Аз и моят екип Ви каним в България – спокойна и сигурна дестинация, за да предложим най-доброто от Балканите и от родното Черно море”, посочва още в обръщението си Проданов.

Сподели публикацията