Велинград, снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

Велинград. Първото издание на „ARTE Festival“ ще се проведе във  Велинград  през август  – от 20-ти до 22-ри. Събитието ще бъде многопластово, с четири сцени и много активности. Първокласна музикална програма със световни звезди от ранга на Горан Брегович, Морчииба, Роджър Санчес, Махмуд Орхан, Дубиоза Колектив и мн.др. От българските звезди на сцената ще се представят Деси Добрева, „Контрол“, „Керана и Космонавтите“, Виктория Георгиева, Михаела Филева, 100 Кила, Михаела Маринова, DARA, Павел и Венци Венц, „Скандау“ и още ….

Театрални и комедийни любимци са подготвили специални стенд-ъп спектакли. Освен това ще има и демонстрации на звездни шеф готвачи на живо, младежка сцена, приключенски парк, арт-зона, пазар на био-производители и вълнуващ избор от забавления за цялото семейство през трите дни, в осем зони по 20 часа на ден! Билетите вече са в продажба.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията