Slide
Slide

Св. св. Константин и Елена, Варна. Първият български курорт – Св. св. Константин и Елена, посрещнал първите си летовници през 1908 година, обяви специална промоция за празника си за 21 май. Св. св. Константин и Елена

подарява 21% намаление за резервации,

направени на 21 май по случай празника на курорта с промокод SSKE21!

Курортът е любима дестинация за туристи от България и чужбина заради съчетанието си от богато историческо наследство, естествени природни богатства с модерни комплекси и висок клас услуги, както и заради близостта си до морската ни столица.

Днес той е един от най-атрактивните морски и СПА курорти в Европа. Място, където ваканцията е и грижа за здравето. Кулинарна дестинация, която предлага неповторими преживявания от аромати и вкусове. Очарователна съвкупност от традиции, история, новаторство и модерни решения.

Комбинацията от лечебни термални води, силата на морето и морския климат в Св. св. Константин и Елена даряват здраве и красота.

Туристите могат да изберат своето място за пълноценна почивка от следните предложения:

Villa Chinka

Astor Garden Hotel

Hotel Primorski

Azalia Hotel Balneo & SPA

*Всеки гост, резервирал с промокод SSKE21 директно на сайта на един от изброените хотели на 21 май 2021 г. получава 21% намаление за своята резервация.

**Промоцията не се комбинира с други оферти и промоции активни в периода.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията