Албена
Slide
Slide

Варна. В ход са промоционалните пакети на хотелиерите по Черноморието, които се подготвят да посрещат гости за Великденските и майски празници. Една част от хотелите вече посрещат туристи с атрактивни пролетни предложения, друга част се подготвя да отвори врати средата на април, а трета ще започне да работи непосредствено преди Великден.

Проверка на Bgtourism.bg установи, че най-често хотелиерите от Кранево до Слънчев бряг привличат туристи с оферти с безплатни нощувки – 3=4 или 6=7. В Св. св. Константин и Елена има опция за ранно настаняване след 11:00 ч./ и късно изпращане /до 15:00 ч./. Туристите могат да се възползват от 15% отстъпка за SPA & Wellness център за съвременни релакс и възстановителни процедури, както и за посещение в термален комплекс в близост.

В Албена има възможност да се комбинира почивката със Специализирана програма за рехабилитация след COVID, а почти по цялото Черноморие още се предлагат и ранни записвания за лято 2021 г. В Златни пясъци до 9 април има и отстъпка от 10% за Великден. Повечето предложения за Великден по Черноморието ни са на база ол инклузив и включват празничен обяд и празнична вечеря. В цените част от хотелиерите са включили и посещения в СПА центровете (сауна, парна баня), както и достъп до вътрешен басейн.

Специални предложения на хотел RIU HELIOS PARADISE

Туроператори коментират, че най-голям интерес има към хотелите в големите ни курорти – Албена, Златни пясъци и Слънчев бряг. Част от хотелиерите предлагат гъвкаво плащане, като на места се иска депозит от 20% и доплащане при пристигане. Всички декларират, че ще осигурят на своите гости безопасна и сигурна ваканция.

Великден в хотел Еко Терма 5*, Кранево

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията