Slide
Slide

Бургас. Ресторантът на бургаския хотел „АКВА“ бе домакин на първата от общо пет дегустация на вина от региона. Събитието бе организирано от членовете на Бургаската регионална туристическа камара. Собственикът на винарна „Старо Оряхово“ Симо Симов остави трайни впечатления у всички присъстващи, благодарение на завладяващата си презентация.

Не малък дял за успеха на дегустацията имаха и домакините от ресторанта, както и управителя на комплекса Борис Минчев. Разработеният от тях дегустационен сет от шест хапки асистира на представените три вина – „Александрийски мускат & траминер“, „Розе от сира“ и „Сира & Каберне совиньон“ напълно равностойно, коментираха със задоволство присъстващи. Те изказаха специална благодарност към председателя на БРТК Иван Иванов за добрата организация и чудесната идея!

Следващата презентация ще е отново в ресторанта на хотел „АКВА“ от 17:30, по традиция – през първия вторник на месец януари, на която ще бъдат представени вината на Изба „Санта Сара“! Темата на презентацията ще е : Съчетаване на вината от избата с продукти и блюда от Черноморската кухня“.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията