Снимкa Летище Пловдив
Slide
Slide

Пловдив. Малко след 13 часа днес Wizz Air стартира директни полети от и до Пловдив. Припомняме Ви, че първите три дестинации, които авиокомпанията предлага на местните жители и туристи, са Лондон, Дортмунд и Меминген. Цените на самолетните билети по новите маршрути започват от 28.99 лева. Досега нискотарифната авиокомпания имаше полети от и до летищата в София, Варна и Бургас. Първите пътници на Wizz Air бяха посрещнати от хубаво и слънчево време в Града на Тепетата.

„Изключително сме щастливи да посрещнем Wizz Air на Летище Пловдив, като с това поставяме началото на едно дългогодишно партньорство. Със стартирането на зимното разписание 2021/2022 и сътрудничеството ни с Wizz Air полетите по международни редовни линии се увеличават от 3 на 12 седмично, а обслужваните дестинации от 1 на 5. В оперативно отношение Летище Пловдив е в пълна експлоатационна готовност и полетите ще се обслужват в съответствие с авационните стандарти.“, заяви изпълнителният директор на Летище Пловдив Пламен Спасов.

„Щастливи сме да стартираме полети от още един красив български град. Въпреки трудните времена, нашият ангажимент към местния пазар остава силен и сме решени да продължим да предлагаме нови интересни и безопасни възможности за пътуване на българските пътници. Бихме искали да благодарим на Летище Пловдив за доброто сътрудничество. Убедени сме, че нашите нови полети, супер атрактивни цени и засилени мерки за безопасност ще допринесат и за развитието на местния туристически сектор. Нашият приятелски настроен екипаж с нетърпение очаква първите пловдивски пътници на борда на Wizz Air.“, каза Андраш Радо, старши мениджър корпоративни комуникации в Wizz Air.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията