Slide
Slide

Сан Франциско. Airbnb обяви, че забранява отдаването на апартаменти единствено с цел организиране на купони. Това са така наречените „парти домове“, пише Business Insider. Изпълнителният директор на Airbnb Браян Чески посочва, че  никога не са толерирали партитата, но планира да увеличи усилията за „справяне с неразрешените партита и да се отърси от нарушенията на домакините и гостите“. Причината за решението на американската компания е смъртоносната престрелка, която доведе до загубата на петима души на Хелоуин, в отдаден чрез платформата ѝ апартаменти в Калифорния.

Рила хотел София – комфорт и стил в самото сърце на София

Airbnb планира да разшири ръчното преглеждане на „високо рисковите“ резервации, които бъдат отчетени от системата. От компанията посочват, че резервациите на големи къщи за по една нощ ще бъдат по-внимателно преглеждани. Домакините, които позволяват обитателите на техните домове да пречат на съседите, ще бъдат глобявани. Airbnb вече ще трие профилите на гостите и домакините, които не се съобразяват с правилата ѝ. Платформата за резервации ще сформира екип за бързо реагиране, който ще бъде ангажиран с домашните партита.

Следете BGtourism.BG ежедневно, за да сте информирани с новините от света на туризма, икономиката, кулинарията, културата и спорта.

Запознайте се с възможностите за реклама ТУК!

Сподели публикацията