Slide
Slide

Ники Илиев и компания отново в Пловдив за снимките на Завръщане 2 – избират Глемпинг Алианс като една от локациите

Пловдив. След успехът на Завръщане 1, Ники Илиев и Башар Рахал отново избират Пловдив като основна локация на снимките за продължението на филма. Екипът може да бъде забелязан на различни места в града – Капана, Стария град, тепетата, Епископската базилика, популярни ресторанти и търговски обекти, както и в най-новото място за настаняване в Пловдив – Глемпинг Алианс. Мястото е  добре подбрано, защото част от действието във филма се развива в каравана – със своята високотехнологична къмпинг зона и интересни екстериорни и интериорни елементи, Глемпингът се оказва идеална локация.

Ще се включат и кадри на атрактивните къщи за настаняване и речен вир в Глемпинга, които актьорите намират за доста интересни и не пропускат да споделят в социалните мрежи. Част от сцените са заснети във Вагона Royal Suite, който е обзаведен в стил Луи XIV, предлага модерни технологии за управление на легло, щори, осветление и дори тоалетна. Той е част от Глемпинг зоната, която включва още две къщи – на Баба Яга и на Хобитите. Ако търсите нестандартно настаняване – това е вашето място.

 

Личи си, че екипът е направил проучването си много добре, тъй като ползват и мотела към Глемпинга, където също са заснети сцени от филма. Различното в този мотел е, че предлага на гостите си Спа център, плаж край изкуствения речен вир и до изкуствен водопад, както и зала за игри и други екстри.

Завръщане 2 отново ще видим самите Ники Илиев и Башар Рахал, както и Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Александър Кадиев, Искра Донова, Диляна Попова, Евелин Костова, Райна Караянева. Ще има включвания и на популярни лица от българския шоубизнес, а забавлението и приятната емоция са гарантирани. Източник Camping.bg/снимки Глемпинг Алианс

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията