Производител на парашути от Балчик ще получи над 300 хиляди лева европейско финансиране
Производител на парашути от Балчик ще получи над 300 хиляди лева европейско финансиране
Slide
Slide
Slide
Slide

Балчик. Испанци и гърци луднаха по парашути на родна фирма. Това лято туристите, които желаят да си подарят полет с парашут в двете държави, могат да го направят с … Батман. Атрактивният парашут се радва на голям интерес сред международните компании и в Хърватия. Сред предпочитаните продукти е и черно-бял парашут с череп, съобщиха за BGtourism.BG от Aqua Service BG.

Парасейлингът в горещите месеци е една от най-предпочитаните услуги за развлечение. Атракцията представлява полет с парашут над море, като излитането и кацането е от специализирана моторна лодка, наречена паракрафт. Парасейлингът се причислява към екстремните спортове, но в същото време е много по-безопасен от традиционния полет с парашут. Той е подходящ за хора от всички възрасти и предлага едно незабравимо усещане за свобода, спокойствие и силни емоции високо в небето над морето.
Над 3 години компанията Aqua Service BG в Балчик изработва цялостно оборудване за парасейлинг за цял свят, припомня информационна агенция BGtourism.BG. Продукцията е с европейски сертификат и на най-високо ниво. Днес родната ни фирма изнася парашути и цялостно оборудване за парасейлинг за Япония, Мексико, Индия, Тунис, Египет, Малдивите, Турция и др. държави.

В компанията в Балчик работят 12 висококвалифицирани специалисти. През последните години фирмата се радва на огромен интерес, като с 50% са се увеличили поръчките тази година спрямо същия период на миналата година.

Фирма от Балчик се представя на яхтеното изложение в Дюселдорф, парашутите й са предпочитани в цял свят

Сподели публикацията