Домакин на срещата ще е хотел "България" в Бургас, снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

Бургас. Председателят на Комисията по туризъм към НС Илин Димитров и Владимир Георгиев – изпълнителен директор на Българска банка за развитие, ще имат среща на 7 февруари – понеделник, с представители на туристическия бранш в Бургас и членове на Бургаската регионална туристическа камара. Поводът е интересът на представителите на туристическата индустрия относно възможности за подкрепа на бранша и в резултат на тясно сътрудничество с Комисията по туризъм.

Владимир Георгиев ще отговори на въпросите на бранша и ще направи презентация, с която предварително всеки ще се запознае преди планираната среща.

Владимир Георгиев, ББР: Държавната банка ще финансира сектори, които трудно намират подкрепа от търговските банки

Срещата ще се състои от 14:30 ч. в хотел „България“ при следния дневен ред:

1.     Законодателна дейност и инициативи на Комисията по туризъм към 47-то НС в подкрепа на туристическия сектор – текущи задачи и възможни решения.

2.     Новото лице на Българската банка за развитие и възможностите за подкрепа на бранша с ликвидни средства. Обсъждане на новия финансов продукт за хотелиери и ресторантьори на ББР. Специален гост е изпълнителният директор на ББР Владимир Георгиев.

Сподели публикацията