Турист от Германия превърна хотел в свой дом, по цял ден се глези със СПА процедури в “Терма палас” (снимки+видео)
Турист от Германия превърна хотел в свой дом, по цял ден се глези със СПА процедури в “Терма палас” (снимки+видео)
Slide
Slide
Slide
Slide

Юрген от Берлин пътува до България по 3-4 пъти годишно, а за последните 6 сезона е направил 100 процедури в СПА центъра

Кранево. 78-годишен германец е фен на СПА ваканциите в България. Всяка година Юрген от Берлин си събира багажа по 3-4 пъти и хваща самолета за Варна. До момента е ползвал близо 100 процедури – масажи, калолечение, криосаунса и много други. Идва на здравен туризъм. Целта е да възстанови и презареди тялото си. Традицията датира от септември 2014 година, когато пристига у нас за ваканция със своята съпруга. Той се разхождал по плажа между Албена и Кранево. Тогава видял хотел „Терма палас“ и влязъл вътре, за да разгледа и провери какви възможности има СПА центъра.
„Той остана възхитен от вниманието и очарован от възможностите за почивка. Остана впечатлен от вкусната и здравословна храна, и от процедурите в СПА центъра ни. Спомням си, че на следващия ден веднага си събра багажа от хотела, където бе отседнал и дойде при нас. Тук годишно идва по няколко пъти. Понякога стои по две седмици, друг път повече от месец“, споделя Дияна Василева – F&B мениджър в „Терма палас“.
Днес екипът на bgtourism.bg е в „Терма палас“, където има много български туристи, както и чужденци. Юрген има процедура след процедура – калочение, масаж и др. Често излиза да кара велосипед, тъй като е фен на красивата природа в България. Обича да пътува и до Варна за шопинг.
„Тук съм като у дома си. Много ми угаждат в този хотел. Условията за почивка са прекрасни и на всички мои приятели в Германия обяснявам какъв красив плаж има във ваканционно селище „Терма вилидж“ в Кранево. Храната е много вкусна, а специалистите в Балнео и СПА комплекса са на много високо ниво“, споделя Юрген.
Туристът от Германия е изключително доволен, че той и неговите сънародници вече ще ползват процедури по време на своя престой у нас, които немските Здравни каси ще признават за разход. Тази година е планирал да бъде в петзвездния хотел в Кранево през януари, март, май, юни и септември. На 10 март ще празнува своя рожден ден с екипа на „Терма палас“.
Юрген е работил като сладкар. Пътувал е до Австралия, Дубай, Куба и други държави, но признава, че в хотела в Кранево гостоприемството е на най-високо ниво.

Във видеото Юрген не пропуска да отличи красивата градина с рози в хотела, както и прекрасния плаж. Той посочва, че идва у нас по 11 седмици в годината, като по време на своя престой се наслаждава на чудесната храна, на професионалните масажи и полезните процедури като калолечение, криосауна и др.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията