Slide
Slide

Сандански. Управляващият директор на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева избра да посрещне Нова година в България заедно със своето прекрасно семейство.

„От моето семейство на вашите – Честита нова година!
С най добри пожелания за здраве и щастие през 2022!“, написа Георгиева в своя фейсбук профил и пусна снимка със семейството си.

Кристалина Георгиева е избрала да посрещне 2022 година в 5-звездния термален комплекс в град Сандански Медите Спа Резорт и Вили, който през октомври получи авторитетната награда за „Най-добър луксозен Спа резорт в Източна Европа“ на World Luxury Hotel Awards. Хотелът е предложил богата празнична програма за своите гости от цялата страна.

5-звезден комплекс в Сандански е избран за най-добър луксозен СПА резорт в Източна Европа

„За нас беше огромна чест и привилегия да посрещнем за празниците г-жа Кристалина Георгиева. Посещението на личност от такъв ранг е признание за труда и професионализма ни. Радваме се, че спечелихме за наш приятел най-известната и влиятелна българка.
Благодарим Ви за доверието, ще Ви очакваме отново!“, сподели екипът на Медите Спа Резорт и Вили на своята страница. От хотелския комплекс съобщиха за Bgtourism.bg, че в момента имат гости предимно от София, Пловдив и Кюстендил, като през следващите седмици се радват на висока заетост на български туристи, които са избрали дестинацията за СПА ваканция.

На Нова година гостите на прекрасния хотелски комплекс се насладиха на богато меню и на песните на Яница, на талантливия танцьор Раул Торес, както и на програмата на Китаро-Мандолинен оркестър, квартет Интро и други изпълнители
Сподели публикацията