Националният превозвач възстановява полетите си между София и Варна
Националният превозвач възстановява полетите си между София и Варна
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Националният превозвач Bulgaria Air е подготвил вълнуващи подаръци, с които да поздрави пасажерите си по повод 17-ия си рожден ден. Всеки, който честити рождения ден на авиокомпанията при резервация на самолетен билет на 4 и 5 декември, ще получи 17% отстъпка. Билетите с отстъпка могат да се закупят през Центъра за обслужване на клиенти – по телефон и мейл, както и от офисите на авиокомпанията в страната и чужбина.

Много изненади очакват пасажерите, които пътуват с Bulgaria Air на 4 декември, когато е и рожденият ден на авиокомпанията. Като допълнителен комплимент към тях националният превозвач ще подари на всички на борда специални ваучери за отстъпка от 17% при закупуване на самолетни билети за следващ полет. По този начин авиокомпанията споделя празника си с всички свои пътници и им благодари за доверието през годините.

На 4 декември 2002 година се изпълнява първият полет на Bulgaria Air  по направлението София – Лондон – Париж – София. Сега, 17 години по-късно, авиокомпанията оперира до 24 директни дестинации в Европа, като поддържа две вътрешни линии, с които осъществява връзка между София, Бургас и Варна.Благодарение на десетките си партньори авиокомпанията осигурява на пасажерите си възможност да посетят почти всяко кътче на земята. В началото на 2019 година Bulgaria Air обяви и новото сътрудничество с една от най-бързоразвиващите се авиокомпании от групата на Qatar Airways – Air Italy. Партньорството между двата авиопревозвача позволява на пасажерите да пътуват кактодо вътрешността на Италия, САЩ и Канада, така и до екзотични дестинации като Малдиви, Занзибар, Момбаса.

Bulgaria Air има зад гърба си десетки награди. В края на 2018 година националният превозвач бе обявен за най-предпочитана авиокомпания на българския пазар от годишния престижен конкурс Sky Awards 2018. Авиокомпанията бе отличена и в още две категории по време на същата церемония – „Най-предпочитана авиокомпания за къси и средни полети от/до България“ (Sky short/middle haul) и „Най-предпочитана авиокомпания от професионалистите“ (Sky Friend).

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията